Biertafelset huren.

Biertafelset huren.

Biertafelset huren
Een biertafelset huren voor uw evenement slecht €7 per dag

Een Biertafelset huren doet u snel en eenvoudig bij feestverhuur Nederland. De biertafelsets zijn een rasechte alleskunners en geschikt voor ieder evenement. Geeft u een BBQ en verwacht u veel mensen dan zijn de biertafels ideaal. Een knutselmiddag, geen enkel probleem de robuuste kwaliteit van de biertafels zorgt dat ze dit probleemloos doorstaan. Na afloop even een doekje over de tafels en ze kunnen zo weer door naar hun volgende taak. De  biertafels en banken bieden voldoende ruimte om met 8 tot 10 personen aan een tafel te zitten.

De biertafel.

De tafels die groot zijn geworden dankzij de duitse Oktoberfeesten heeft zich door de jaren heen daadwerkelijk gemanifisteerd als onmisbaar. De robuuste kwaliteit en het simpele ontwerp zorgen ervoor dat geen feest meer zonder een echte biertafel kan. U huurt bij feestverhuur Nederland al een complete biertafels set (1 tafel + 2 banken) voor slechts €7.

Direct reserveren. Reserveren

Gebruik van biertafelssets.

De tijd dat biertafelsets alleen werden gebruikt voor de oktoberfesten is allang voorbij. De tafels en banken zijn voor werkelijk alle doeleinden te gebruiken. Buurtverenigingen of andere verenigingen gebruiken de biertafels en bierbanken van Feestverhuur Nederland voor knutselmiddagen tot grotere feesten. Geen opdracht is te min voor deze robuste biertafelssets.

Zowel de bierbanken als de biertafels kunnen ook los worden gehuurd bij Feestverhuur Nederland. Het is aan u om te bedenken wat u nodig heeft voor uw evenement. Losse tafels of losse banken voor uw evenement, u beslist zelf wat u nodig denkt te hebben. Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

Vervoer.

Tafels & stoelen vervoeren is voor de meeste mensen lastig. Niet iedereen heeft de beschikking over een grote kar of bestelbus om het gehuurde te vervoeren. Feestverhuur Nederland bied u dan ook de mogelijkheid het gehuurde door ons te laten vervoeren. Het gebruik van onze haal en breng service kost u slechts 10 euro.