Banken huren

Banken

Banken huren doet u voor slechts €3 per dag bij Feestverhuur Nederland
Huur deze bank voor slechts 3 euro per dag.

Banken huren.

Heeft u extra zitruimte nodig voor grotere groepen, dan helpen wij u graag. Speciaal voor groter groepen verhuurt Feestverhuur Nederland banken. Banken huren is  ideaal voor evenementen waar u aan grotere groepen een zitplaats wil bieden.  Huur bierbanken voor bijvoorbeeld een studentenfeest of een vrijgezellenfeest. De bierbanken die je huurt, zijn ideaal om je gasten eenvoudig te voorzien van zitplaatsen. Bovendien zijn je gehuurde bierbanken eenvoudig te verplaatsen. Zo is je feest- of eventruimte in mum van tijd ingericht.

Deze banken kunt u voor ieder evenement inzetten. Heeft uw school een voorstelling en wilt u de gasten die komen kijken een zitplaats bieden. Komt sinterklaas op visite op uw bedrijf, geen probleem. Deze banken kunnen werkelijk overal worden ingezet. Per bank kunt 4 tot 5 personen een zitplaats bieden Bovendien zijn ze in te klappen en daardoor makkelijk op te ruimen en te vervoeren.

Deze bank(en) direct reserveren. Reserveren

Biertafelset.

Feestverhuur Nederland bied u ook de mogelijkheid om een complete biertafelset te huren. U huurt dan een robuuste tafel inclusief twee banken en dat voor slechts 7 euro.

Vervoer.

Tafels & stoelen vervoeren is voor de meeste mensen lastig. Niet iedereen heeft de beschikking over een grote kar of bestelbus om het gehuurde te vervoeren. Feestverhuur Nederland bied u dan ook de mogelijkheid het gehuurde door ons te laten vervoeren. Het gebruik van onze haal en breng service kost u slechts 10 euro.