Stertent huren 14 mtr

Waarom een stertent huren.

Stertent huren

Een stertent huren zorgt voor een geweldig mooie verschijning op elke evenement. Een stertent wordt vaak verhuurd aan bedrijven tijdens hun open dagen.. Maar ook voor huwelijken en straatfeesten is de stertent of starshade tent een uit het oog springende verschijning.

Met deze tent weet u zeker dat u een bijzonder simpele tent heeft gehuurd, welke eenvoudig is op te zetten. Bovendien zijn deze starshade tenten gemakkelijk te vervoeren en een lust voor het oog.

De stertent is een keer helemaal wat anders dan een standaard partytent. Wilt u iets unieks doen op uw feest of evenement huur dan een stertent bij feestverhuur Nederland.

Onder de tent is er plek voor 135 staande mensen. Voor een feest waar mensen kunnen zitten is er ruimte voor 65 tot 70 personen.

Kosten voor het huren van deze stertent.

Wilt u deze stertent huren voor uw feest of bedrijfsevenement dan bent u bij feestverhuur Nederland aan het juiste adres. U huurt deze stertent voor slechts 225 euro per 3 dagen.

 

Eigenschappen stertent

  • Diameter 14,00 meter;
  • Nokhoogte 5,40 meter;
  • Doorloophoogt van minimaal 190 cm onder de bogen;
  • U ontvangt een duidelijke handleiding voor het opzetten van de stertent;
  • U huurt de stertent voor 3 dagen, waarbij geldt: 1 dag halen, 1 dag gebruiken, 1 dag terugbrengen;
  • De stertent kan vervoerd worden met een normale personenauto (draagtas 20kg, afmeting 110x30x30cm);
  • Plek voor maximaal 135 personen;

Deze tent direct reserveren. Reserveren

Misschien ook iets voor u:

Naast deze starshade tenten verhuurt Feestverhuur Nederland tal van artikelen die uw feest verder kunnen aankleden in de voor u gewenste stijl. U kunt hierbij denken aan: Feestverlichting, glaswerk, tafellinnen, bbq’s en nog veel meer.