Partytent huren 3×6

Partytent  huren 3×6.

Een 3×6 partytent huren? Deze feesttent is uitermate geschikt voor grotere feesten en partijen. Deze party tent bied ruimte aan ongeveer 30 personen en 4 a 5 statafels. Deze 3×6 partytent wordt geleverd inclusief zijwanden en kopwanden, zodat u de partytent helemaal kunt afsluiten. Beide lange zijwanden bevatten 3 grote ramen welke zorgdragen voor voldoende lichtinval in de tent. In een van de kopwanden zit een middels ritsen los te maken oprolbare deur. Door het systeem waarmee de wanden worden opghangen is het mogelijk extra openingen in de wanden te creëren. Dit zorgt ervoor dat deze 3×6 partytent erg veelzijdig ingezet kan worden.

Partytent huren 3x6 lage prijzen hoge service

Partytenten huurt u bij Feestverhuur Nederland minimaal 3 dagen (dag opzetten, dag gebruiken en een dag afbreken). Voor deze 3×6 partytent  betaald u €50 voor, dit bedrag is gebaseerd op het zelf ophalen en retourneren van de tent. Niet iedereen heeft de mogelijkheid zelf de partytent te komen ophalen of om deze zelf op te zetten. Heeft u liever dat Feestverhuur Gorredijk de tent bij u komt opzetten en afbreken dan betaald u daar slechts €35 voor.

Deze tent is het hele jaar door te gebruiken. Tijdens koudere periodes huurt u er een heather bij om lekker warm te blijven. Ook kunt u eenvoudig statafels, bierbanken of bijv

oorbeeld een barbeque bij huren. Zo kunt u bij Feestverhuur Nederland eenvoudig uw hele feest regelen.

Feestverhuur Nederland voorziet u graag in alle gemakken als het gaat om uw feest. U huurt eenvoudig alles dat u nodig heeft voor een geslaagd tuinfeest. Wij komen dit graag bij u afleveren. Zo heeft u geen omkijken naar de opbouw van uw feest en kunt u zich helemaal concentreren op uw gasten.

Waarom een 3×6 tent huren.

Voldoende ruimte voor 30 personen.

Ruimte voor 4 a 5 statafels.

Gemakkelijk op te zetten door 2 personen.

Deze partytent is veelzijdig te gebruiken.

Deze partytent direct reserveren Reserveren