Terrasheater huren

Terrasheater huren

Een terrasheater huren is misschien wel het beste dat u kunt doen om er voor te zorgen dat uw feestje niet in het water valt door een kille avond. Met een verwarmend vermogen van 5 tot 10 vierkante meter. Deze heater werkend op gas zorgt zeker voor een aangenaam verblijf in de door u gehuurde partytent.

De Terrasheater.

Deze terrasheater is een echte alleskunner. U verwarmd elke ruimte tot een aangename temperatuur, iets wat uw gasten zekere zullen waarderen. Deze heaters kunt u werkelijk overal inzetten. Huurt u een partytent, geen probleem. Een enkele terrasheater verwarmd al de nodige vierkante meters in een tent.

ook bij buitengebruik levert deze terrasheater de nodige warmte. Zeker bij een kille zomeravond kunt u het verblijf van uw gasten veraangenamen met deze heater.

Een terrasheater huren doet u natuurlijk bij feestverhuur Nederland

Een terrasheater huren kost u slechts €22.50 per dag. Ook bieden wij u de mogelijkheid deze heaters per week te huren, u betaald dan €75.

Gas.

Bij feestverhuur Nederland betaald u geen cent te veel. Heeft u zelf een gasfles in uw bezit om deze terrasheater te laten branden. Dan bent u niet verplicht een gasfles bij ons te huren. Heeft u geen gasfles in uw bezit, dan kunt u deze eenvoudig en goedkoop bij ons huren.