Hangende heaters huren

Hangende heaters huren.

Hangende heaters huren
Hangende heaters huren v.a. €10 per stuk

Hangende heaters huren is de perfecte oplossing voor het huren van een heater  om te gebruiken in een partytent. Het grote voordeel van deze heater is dat deze tijdens het opbouwen van een partytent gelijk wordt opgehangen aan het frame van de partytent.

Een hangende heater huren maakt het mogelijk om een heerlijke verwarming  van bovenaf te creëren. Door het gebruik van meerdere heaters in een partytent kunt u gecontroleerd de gehele tent verwarmen.

Hangende heater.

Door een of meer van deze hangende heaters te huren kunt u eenvoudig in elk segment van de Partytent een warmtebron ophangen. Op deze manier weet u zeker dat de temperatuur overal in de tent aangenaam is. Doordat deze heaters meerder standen hebben is het eenvoudig om om een beetje extra of juist iets minder warmte te produceren. Door het gebruik van meerdere van deze heaters kunt u de temperatuur per segment instellen.

Veiligheid.

Deze electrische heaters werken door middel van stroom, het geen de veiligheid ten goede komt. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen gas te verbranden in een gesloten tent. Bij de huur van deze heater leveren wij bovendien ook nog eens een gekeurd verlengsnoer dat geschikt is voor buiten gebruik.