Heaters huren

Heaters

Heaters huren om uw bij feestverhuur Nederland gehuurde partytent te verwarmen. Met het huren van heater kunt u  zorgen voor een aangename gevoelstemperatuur. Helaas kunnen het voorjaar en het najaar koel of zelfs koud zijn. Dit kunt u opvangen met de gehuurde heaters.

Heaters huren.

hangende heaters huren

Huurt u een partytent bij Feestverhuur Nederland, dan hebben wij de perfecte heaters voor een aangename temperatuur in de tent. Deze electrische heaters komen boven in de constructie van de tent te hangen. Door de warme infrarood straling worden uw gasten van boven heerlijk verwarmd. U huurt deze hangende infrarood heater voor slechts €10 per stuk. Huurt u een van deze hangende warmtebronnen dan leveren wij er een verlengsnoer bij van 10 meter.

Heaters op gas.

Huurt u liever een op gas gestookte heater zoals bijvoorbeeld de welbekende terrasheaters. ook dan hebben wij voor u diverse heaters beschikbaar voor verhuur. Onze gasgestookte heater huurt u exclusief gas. U kunt een passende gasfles goedkoop bij de heater huren, echter dient u dit wel kenbaar te maken. Gasgestookte warmtebronnen huurt u al vanaf €25.

Warmtekannonen.

Een warmtekanon huren doet u eenvoudig en snel bij Feestverhuur Zwolle
U huurt al een warmtekanon vanaf €15 per dag

Geeft u de voorkeur aan het huren van een warmtekanon. Geen probleem, feestverhuur Nederland is van alle markten thuis en kan deze natuurlijk ook aan u leveren tegen een scherpe prijs. Met een warmtekanon heeft u een heater gevonden die eenvoudig in gebruik is en in staat om een ruimte snel te verwarmen. De warmte wordt opgewekt door het verbranden van gas, waarna een electrisch aangedreven ventilator de warme lucht de te verwarmen ruimte in blaast. Op deze manier heeft u zeer snel een verwarmde ruimte met een aangename temperatuur.