Koffie & Thee

Koffie & thee apparatuur hurenWilt u koffie & thee schenken tijdens uw evenement, dan heeft u het juiste adres gevonden voor het huren van koffie & thee apparatuur. Wij hebben alle apparatuur in huis voor grotere en kleinere evenementen waar men koffie en thee wenst te schenken.

Koffie & thee apparatuur.

U kunt koffie & thee apparatuur huren voor diverse evenementen, of u nu een groot aantal bezoekers heeft of een kleiner aantal gasten verwacht. Voor iedere gelegenheid is er een geschikte koffiemachine of container te huur. Voor een kleinere gelegenheid heeft u misschien al genoeg aan een koffiezetapparaat. Zet je koffie voor twee of minder mensen tegelijk? Dan is een Senseo-apparaat al voldoende. Voor meerdere kopjes tegelijk kun je ook een groter koffiezetapparaat huren. Liters warme dranken houd u op temperatuur met een koffie- of theecontainer.

Servies

Naast het huren van de apparatuur kunt u natuurlijk niet de kopjes en lepeltjes vergeten. Ook hierin voorzien wij u graag tijdens uw evenement. Koffiekopjes, lepeltjes suiker en melk kannetjes u u huurt het allemaal bij Feestverhuur Nederland

Ook zijn wij in staat uw evenement of feest te voorzien van tafels, stoelen en tafellinnen.