Bbq straatfeest budget

Straatfeest Budget.

straatfeest budgetMet een straatfeest budget pakket regelt u in een keer uw hele bbq de perfecte oplossing voor elk straatfeest. U heeft namelijk naast de verzorgde BBQ ook een partytent geregeld passend bij de groep mensen die u verwacht. Daarnaast leveren wij afgestemd op het aantal mensen statafels, klaptafels en bierbankensetjes. Zo heeft u voldoende ruimte om een geslaagd feest te organiseren.

Bbq straatfeest budget.

Bij een straatfeest budget pakket hoort natuurlijk ook lekker eten. Ons vlees komt dan ook bij een echte vakman vandaan. Met passie voor zijn vak en verstand van lekker eten heeft u gegarandeerd een overheerlijk stukje vlees op de bbq.  Aangevuld met de nodige sauzen stokbrood en salades kunt u er van op aan dat er heerlijk gegeten kan worden. Met dit veel gekozen pakket haalt u eenvoudig en tegen een scherp tarief alles in huis om een geweldig straat feest te kunnen organiseren.

Onze straatfeest pakketten zijn de ideale oplossing voor feesten van 20 tot 50 personen. in een handomdraai heeft u een compleet straatfeest georganiseerd.

Het complete bbq pakket bestaat uit:

Vlees:

 • Varkenshaas saté
 • Kipfilet
 • Procureurlapje
 • Gemarineerde speklap
 • Hamburger

Salades, sauzen en brood:

 • Rundvleessalade en scharrel-ei salade
 • 4 sauzen
 • Stokbrood
 • Kruidenboter

Tarieven straatfeest:

Feestverhuur Nederland probeert haar tarieven zo scherp mogelijk te houden. Op die manier weten we zeker dat onze straatfeest pakketten voor u als klant zeer interessant zijn.  Zo betaalt u voor volwassen slechts €15 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar brengen wij slechts €6 per kind in rekening.

Natuurlijk kunt u bij feestverhuur Nederland ook de diverse onderdelen die u nodig denkt te hebben voor uw straatfeest, los huren. Wellicht heeft u of een van uw buren wel een mooie grote partytent of bbq staan welke u kunt gebruiken. Voor al het aanvullende kunt u natuurlijk ook bij ons terecht om uw straatfeest compleet te maken.

Stuurt u ons in dat geval geheel vrijblijvend een email. In deze email kunt u beschrijven wat u nog nodig heeft om van uw straatfeest een geweldig straatfeest te maken. Wij komen dan snel met een hele scherp offerte.

Tips voor uw straatfeest!

 • Organiseer een straatfeest niet in uw eentje. Mensen hebben de nijging de kleine dingetjes te vergeten zo ook bij het organiseren van een gezellig buurtfeest.
 • Regel de begroting. Een feestje kost nou eenmaal geld. Zet alles dus even goed voor jezelf op een rijtje en kijk ook even goed wat er in je buurt te regelen is. Flyers maken, inkoop van drinken: het zijn vaak dingen die je via een buurtbewoner goedkoop kan regelen. En soms wil de snackbar om de hoek nog wel eens wat gratis friet afleveren in ruil voor een vermelding op de flyer.
 • Denk aan een vergunning. Wordt jouw feest de nieuwe Project X? Mooi, maar bij massale feesten zit je wel gelijk met vergunningen, met vluchtroutes en maak afspraken met de brandweer. Houd het daarom op het formaat van een uit de hand gelopen tuinfeest. Dan is het genoeg om je buurtfeest even aan te melden bij de gemeente en is het niet nodig om een vergunning aan te vragen.