BBQ straatfeest

BBQ Straatfeest

bbq straatfeestWat is er nu makkelijker dan een compleet bbq straatfeest pakket als u een straatfeest of tuinfeest gaat organiseren. Feestverhuur Nederland regelt het graag voor u. Niet alleen heeft u op deze manier alles in een keer geregeld maar weet u ook zeker dat u heerlijk vers vlees van de slager krijgt voor uw bbq.

Met een BBQ straatfeest pakket regelt u in een keer uw hele bbq de perfecte oplossing voor elk straatfeest. U heeft namelijk naast de verzorgde BBQ ook een partytent geregeld passend bij de groep mensen die u verwacht. Daarnaast leveren wij afgestemd op het aantal mensen statafels, klaptafels en bierbankensetjes. Zo heeft u voldoende ruimte om een geslaagd feest te organiseren.

BBQ all in straatfeest.

Feestverhuur Nederland bied haar bbq straatfeest pakketten aan in drie prijsklassen. Deze prijsklassen zijn budget, normaal en luxe. Met het budget pakket organiseert u al een straatfeest v.a slechts €15 per persoon. Het verschil tussen deze bbq all in pakketten zit hem voornamelijk in het bestelde vlees.