BBQ huren

BBQ Huren.

BBQ huren? Een feestje zonder een BBQ is geen feestje, bij feestverhuur Nederland weten wij dat maar al te goed. Wij bieden u dan ook een proffesionele slagersbbq voor een zeer scherp tarief. Heeft u geen zin in een hoop gedoe huurt u dan deze slagersbbq bij Feestverhuur Nederland. Deze bbq huurt u geheel compleet en zal door ons worden gebracht en geinstalleerd. Zo heeft u werkelijk geen omkijken naar de door u te organiseren bbq. U huurt deze slagersbbq inclusief een gasfles met voldoende gas voor een avondje overheerlijk barbequen voor slechts 30 euro. Tevens krijgt u van ons uitleg over hoe u de barbecue kunt gebruiken.

BBQ huren?

Een bbq huren voor elk feest.

Op zoek naar een barbecue voor een succesvolle familiedag, buurtfeest of elk ander feest! Huur dan deze Professionele slagers barbecue. Deze barbeque heeft een bak oppervlakte van 65 x 53 cm. Hiermee is deze barbeque groot genoeg voor grotere groepen.

U huurt bij feestverhuur Hoogeveen deze slagers barbeque inclusief gasfles. Dat betekend dat u achteraf geen extra kosten voor het gebruik van gas hoeft te betalen.

Let op:

Na het gebruik van onze barbucue verwachten wij dat u deze weer schoon aan ons inleverd. Net zo als u een schone bbq van ons verwacht. Als u de gebruikte barbecue niet schoon inleverd zijn wij genoodzaakt om €20,-  schoonmaakkosten  aan u door te berekenen!

Direct reserveren. Reserveren

Product omschrijving:
– Elke brander is voorzien van thermo koppel beveiliging
– Max. vermogen 12kW
– Elektronische Piëzo ontsteking van buitenaf
– RVS bescherm rooster, elke brander word bedekt en beschermd.
– RVS vet / druip opvang lade
– Zwaar verchroomt rooster
– Compleet met gas, slang 1,5 mtr. en 50 mbar gas druk regelaar
– Geschikt voor gebruik met butaan, propaan & LPG gasflessen
– Breedte x hoogte x diepte = 65 x 25 x 53 cm

 

Naast het huren van een BBQ, kunt u er rekening mee houden dat het weer toch wat slechter is dan gehoopt. Feestverhuur Nederland maakt het u graag gemakkelijk. U kunt bij ons bijvoorbeeld een losse partytent huren, maar wij bieden u ook een compleet feestpakket. In dit feestpakket zit alles om van uw feest een geslaagd feest te maken.