Bruiloft decoratie Nick & Hilde

Bruiloft decoratieBruiloft decoratie.

Dit weekend mochten wij het bruiloft decoratie van Nick & Hilde verzorgen. Het stel had als feestlocatie gekozen een grote aluminium hal te huren. Aan ons de eervolle taak deze in te richten als moderne feestlocatie. Het stel had de voorkeur uitgesproken veel wit te willen zien met roze accenten.

Voor ons een behoorlijke opgave om te bedenken hoe wij deze bruiloft decoratie zullen gaan aanpakken. Niet voor niks hebben wij een aantal keren met het stel om de tafel gezeten. Het geen ons elke keer een beter inzicht gaf in de specifieke eisen die hun net als elk stel hebben als het gaat om een mooie maar goedkope bruiloft decoratie.

Stijlvol maar simpele bruiloft decoratie.

Na het eerste gesprek dat we hebben gehad met Nick & Hilde was al snel duidelijk dat de bruiloft decoratie simpel moest zijn maar ook stijlvol. Een hele opgave, zo’n aluminium hal is van zichzelf nou niet echt stijlvol te noemen. Een rechte vierkant zaal toegegeven dat maken we vaker mee. Maar onze grote vraag was hoe gaan we om met die lelijke wanden en het plafond van de aluminium hal.

Na enig overleg met de leverancier van de hal werd ons al snel duidelijk dat het gebruik van witte doeken geen probleem mocht zijn. Niet een probleem voor de constructie van de hal, en qua bevestiging was het ook al een probleem. De oplossing voor ons was dan ook om de zaal met mooie lange witte doeken te versieren in combinatie met lampionnen. Rekening houdend met de verlichting welke zou worden aangebracht en de inrichting van de bar begon het geheel al snel vorm te krijgen.

Zelf vinden we het een resultaat waar we trots op zijn, de missie is geslaagd. Een goedkope bruiloft decoratie stijvol en nog veel belangrijker. Onze inrichting viel heel erg goed in de smaak bij het bruidspaar.

 

2 gedachten over “Bruiloft decoratie Nick & Hilde

 • 14 augustus 2017 om 00:28
  Permalink

  Goede dag,

  Ik zou graag statafels willen huren. Het zou gaan om 4 à 6 statafels op 2 september in Ruinerwold. Daarnaast zag ik een foto van verlichte (witte) lampionnen onder het kopje ‘verlichting’. Verhuren jullie dit ook en kunt u hier meer informatie over geven?

  Met vriendelijke groet,
  Annelot van Peursem.

  Beantwoorden
  • 14 augustus 2017 om 08:52
   Permalink

   Hallo Annelot,

   We zullen je een email sturen met meer informatie.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *