Suikerspinmachine huren

Suikerspinmachine huren voor uw bedrijfspromotie of evenement
Sikerspinmachine huren voor uw evenement

Een suikerspinmachine huren doet u alleen als er echt iets te vieren is. U kunt onze suikerspinmachine huren met of zonder een van onze werknemers. U kunt het huren van de suikerspinmachine dus helemaal aanpassen aan uw wensen.

Suikerspinmachine huren.

Als u alleen de suikerspinmachine wenst te huren betaald u bij feestverhuur Nederland slechts €50 per dag. U krijgt er dan voldoende ingrediënten en materialen bij om 50 suikerspinnen te maken. Als u verwacht meer suikserspinnen uit te delen dan kunt u bij uw reservering aangeven hoeveel suikerspinnen u verwacht uit te delen. Zo kunnen wij zorgen voor voldoende grondstoffen.

Suikerspinmachine huren met kraam.

Als u op uw evenement of bijvoorbeeld open dag van uw bedrijf suikerspinnen wilt uitdelen is het vaak handig om een suikerspinmachine inclusief kraam te huren. Hiervoor betaald u slechts €75 euro.

Suikerspin als bedrijfspromotie inzetten.

De suikerspin is een fantastisch en bovenal goedkoop middel om in te zetten als bedrijfspromotie. Veelal worden wij een dagdeel of hele dag ingehuurd door bedrijven en winkelcentra. Wij verzorgen voor u graag deze uitdeelacties met onbeperkt uitdelen van suikerspinnen. Feestverhuur Nederland hanteert scherpe prijzen voor deze uitdeelacties. Maakt u gebruik van deze uitdeelacties dan huurt u een volledige suikerpinkraam inclusief een van onze werknemers. Onze werknemer zal voor u de suikerspinnen onbeperkt uitdelen aan uw gasten.

De kosten voor deze populaire bedrijfspromotie bedragen:

Halve dag, 4 uur onberperkt uitdelen:€340.

Voor elk extra uur suikerspinnen uitdelen betaald u €55