Poffertjeskraam huren

Poffertjeskraam huren voor uw evenement
overheerlijke poffertjes op uw evenement, wij regelen het graag voor u

Poffertjeskraam huren.

Een poffertjekraam huren, de geur van vers gebakken poffertjes is een verrijking voor veel evenementen. Heerlijk voor de jonge gasten, maar ook voor volwassenen is het smullen met een gehuurde poffertjeskraam. De poffertjeskraam kan vaak zowel buiten als binnen geplaatst worden. Houd binnen wel rekening met de nodige rookontwikkeling. Enige ventilatie is daarom gewenst.

Poffertjekraam huren, wat je moet weten.

Als je een poffertjeskraam gaat huren, bedenk dan, dat de huurprijs afhankelijk is van meer dan alleen maar de huurperiode. Bij ons kunt u de poffertjeskraam huren inclusief begeleiding voor een x aantal draaiuren. Dit houdt in dat je zelf lekker achterover kunt leunen, of je bezig kunt houden met andere zaken tijdens het evenement. De poffertjes worden gebakken door een vakkundige medewerker van het Feestverhuur Nederland. Zo heb je er zelf geen omkijken naar.

Poffertjeskraam huren voor een dagdeel.

U kunt bij ons een poffertjes kraam per dagdeel huren of per dag. Gaat u onze poffertjeskraam huren voor een dagdeel dan betaald u €395. U heeft dan vier uur lang de beschikking over onze poffertjeskraam. Een van onze medewerkers zal onbeperkt poffertjes uitdelen. Deze optie wordt vaak gekozen voor bijvoorbeeld bruiloften.

Poffertjekraam huren hele dag.

Wilt u liever onze poffertjeskraam huren voor een hele dag, dan is ook dat geen enkel probleem. U betaald dan het tarief voor een dagdeel plus €75 voor elk extra afgenomen uur. Ook hier geld dat een van onze medewerker aanwezig zal zijn en onbeperkt poffertjes uitdeelt op uw evenement.

Zelf poffertjes bakken in een gehuurde poffertjeskraam

Tevens bieden wij u de mogelijkheid zelf poffertjes te bakken, u kunt eenvoudig bij ons de poffertjeskraam huren. U dient dan wel zelf zorg te dragen voor alle ingrediënten voor het bakken van overheerlijke poffertje. Wilt u alleen de poffertjeskraam huren dan betaald u slechts €110 per dag.