Bedrijfspromotie

Uitdeelacties als bedrijfspromotieFeestverhuur Nederland is de ideale partner als het gaat om bedrijfspromotie en winkelcentrumacties. Naast bijvoorbeeld onze ballondecaraties zoals ballonslingers, kunnen wij uw open dag of feest ook opleuken met diverse uitdeelacties.

Uitdeelacties.

Speciaal voor open dagen van bedrijven en winkelcentra, kunt u feestverhuur Nederland in huren voor uitdeelacties. u kunt hierbij denken aan het gratis uitdelen van poffertjes of suikerspinnen. Of misschien wel beide.Een prima middel om in te zetten als bedrijfspromotie tijdens bijvoorbeeld een open dag. Voor deze uitdeelacties hanteren wij een scherp uurtarief, waarbij het aantal uit te delen producten onbeperkt is.

Deze uitdeelacties worden door het winkelend publiek zeer gewaardeerd, en hebben dan ook een enorme aantrekkingskracht op het winkelende publiek.

Popcorn of suikerspin.

Met onze funfood uitdeelacties weet u zeker dat u uw gasten kunt tracteren op een overheerlijk lekkernij. Popcorn en suikerspin zijn zeer geliefde tractaties, en zijn voor u als onze klant ook zeker niet duur. Wij hanteren een uiterst scherp uurtarief, bovendien zijn wij ook nog eens per uur te boeken. Zo betaald u nooit te veel voor deze bijzondere uitdeelacties.