Ballonslingers.

Ballonslingers, ze zijn een goedkope maar toch zeer feestelijke versiering voor uw evenement of feest. De vrolijke kleuren van de ballonnen zijn een waar feest voor het oog. Door er een slinger van te maken, wordt het mogelijk uw zaal,gevel of feesttent te versieren.

Ballonslingers maken het feest.

Zoals eerder vermeld zijn ballonslingers een goedkope feestelijke versiering voor uw evenement. Dikwijls worden wij gevraagd om een zaal te voorzien van ballonslingers. Vaak zijn dit examenfeesten, carnavalsfeesten, huwelijken of dorpsfeesten. Maar ook winkelcentra maken veelvuldig gebruik van onze ballonslingers. Met de ballonnen die wij gebruiken kunnen wij de ballonslinger helemaal aanpassen aan het thema van uw feest. Door het grote assortiment gekleurde ballonnen kunnen wij werkelijk elke kleur aanpassen aan de door u gewenste stijl. U kunt de ballonslinger bij feestverhuur Nederland bestellen met maximaal 4 kleuren.

Op locatie.

Ballonslingers bestellen v.a. 10 per meter
Ballonslingers v.a. €10 per meter

Ballonslingers zijn niet gemakkelijk om te vervoeren. Qua gewicht is het geen probleem maar natuurlijk qua omvang wel. Daarom maakt feestverhuur Nederland de ballonslingers bij u op locatie. Om dit te kunnen doen is het van belang dat u het juist aantal meters doorgeeft. Het zou zonde zijn als wij er op locatie achter moeten komen dat u net een meter te weinig heeft besteld. Dat haalt de kracht en de uitstraling van een ballonslinger behoorlijk naar beneden.

Ballonslingers bestellen.

U betaald als klant nooit te veel bij Feestverhuur Nederland. Voor een ballonslinger met 2 kleuren betaald u slechts €10 per strekkende meter. Voor elke extra kleur rekenen wij €1 per meter extra. Als u dus een ballonslinger besteld met 4 kleuren, dan betaald u slechts €12 per strekkende meter.

Het is aan te raden om de door u gewenste ballonslinger tijdig te bestellen. Het maken van een ballonslinger is namelijk een tijdrovend werkje dat niet even snel tussendoor gedaan kan worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *