Ballonpilaren een lust voor het oog.

Ballonpilaren.

De ballonpilaren, ze zijn een lust voor het oog. Tegenwoordig zijn wij als ballondecorateurs in staat de mooiste creaties te maken van deze ballonzuilen. De ballonpilaren van tegenwoordig zijn dan ook ware kunstwerken. Waar de simpele standaard ballonpilaren veelal worden gebruikt door bedrijven. Bij de opening van een nieuwe vestiging, als eyecatcher op een beurs of voor welke promotionele doeleinden dan ook. Zien we steeds vaker dat ballonpilaren al dan niet worden ingezet tijdens huwelijken en andere evenementen.

Ballonpilaren als entree bij een huwelijkBallonpilaren zijn kunst geworden.

De ballonzuil van tegenwoordig is een waar kunstobject geworden. Tegenwoordig zijn de pilaren qua kleur sowieso aan te passen aan elk evenement. Maar ook qua vormen en samenstelling is er veel veel meer mogelijk dan ooit tevoren.

Met ballonnen kunnen we tegenwoordig elke ballonpilaar omtoveren naar een decoratie die paasend is voor elke evenement. Van palmboom tot sinterklaas en zwarte piet. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen er een mooie ballonpilaar van maken. gebruikt u in google eens de term ballonpilaar en klik eens op afbeeldingen, u zult begrijpen wat ik bedoel.

Een ballonpilaar versieren.

Tegenwoordig worden de ballonzuilen vaak ingezet als entree bij en huwelijksfeest. De pilaar dient als vervanger van de ballonboog. Vaak wordt de ballonpilaar extra versierd met thule of bedrukte ballonnen. Maar ook bloemen worden regelmatig ingezet als extra versiering op een pilaar. Ook de vorm van een pilaar blijft niet ongemoeid. Waar bedrijven vaak kiezen voor een ballonpilaar in huisstijl afgewerkt met een al dan niet bedrukt grote topballon. Voor ander evenement zien we vaak dat we een ballonpilaar mogen maken met andere vormen en andere versieringen. Vaak wordt gebruikt van folieballonnen om bijvoorbeeld een ballonpilaar te maken voor een jubileum of verjaardag. Maar ook ballonboompjes zijn erg populair als vrolijke versiering voor een evenement.Voor ons zijn dit leuke manieren om onze creativiteit lekker aan het werk te zetten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *