Ballonpilaar als versiering voor uw evenement

Een ballonpilaar past bij iedere feestelijke gelegenheid
Prachtige ballonpilaren gemaakt voor een huwelijksvoltrekking

Ballonpilaar.

U bent op zoek naar een pilaar of kolom gemaakt van ballonnen? De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Een goedkope ballonnenpilaar kan ingezet worden bij tal van feestelijkheden. Uit onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat klanten eerder een zaak binnenlopen als men pilaren van ballonnen voor de ingang ziet staan. Er is immers iets bijzonders aan de hand… De goedkope ballonpilaar of ballonzuil is daarmee een uitstekende aandachtstrekker van het winkelende publiek.

Een kleurrijke zuil van ballonnen is altijd een succes. Of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, jubileum, opening, onthulling, verjaardag of een andere gelegenheid betreft. Met een ballonpilaar van feestverhuur Nederland heeft u altijd succes.

Direct bestellen. Bestellen

Waarom een ballonpilaar.

 

Kleuren worden altijd afgestemd op uw wensen. Heeft u bepaalde (bedrijfs)kleuren in gedachten? feestverhuur Nederland werkt uitsluitend met A-kwaliteit ballonnen. Hierdoor heeft u niet alleen een enorme keuze, maar kan er ook vanuit kan worden gegaan dat er alles aan gedaan is om u zo lang mogelijk van een ballonpilaar te profiteren. Het voordeel van ballonpilaren ten opzichte van ballonnenbogen is dat zij makkelijker te herplaatsen zijn. Voor iedere ingang passen ballonpilaren. Ook bestaat er de mogelijkheid om de grote topballon bijvoorbeeld te bedrukken met een bedrijflogo of tekst. Door een bedrukte topballon krijgt u nog meer naamsbekendheid. Ook kunt u er een groot hart op zetten om uw geliefde te verrassen. De mogelijkheden zijn enorm als het gaat om ballonpilaren.

U begrijpt deze op maat gemaakte zuilen van ballonnen zijn in te zetten voor ieder evenement. Door de diversiteit aan kleuren en vormen van ballonnen, maar ook door onze eigen creativiteit is er voor elke gelegenheid wel een mooie ballonpilaar te maken.

Wij begrijpen dat het vervoeren van een ballonpilaar niet voor iedereen gemakkelijk is. Daarom hanteren wij een uiterst scherp tarief van slechts €10 om de ballonpilaren bij u af te leveren.