Ballonboog voor uw evenement.

BallonboogBallonbogen.

Wij maken uw ballonboog geheel op maat voor u en dat ook nog eens tegen de laagste kosten. De goedkope ballonnenboog kan worden gebruikt bij diverse gelegenheden. Het is een echte eyecatcher en een zeer leuke versiering wanneer u graag uw gasten feestelijk wilt ontvangen bij bijvoorbeeld de opening van uw winkel, bedrijf of huwelijk.

De boog kan in ontzettend veel kleuren en kleurencombinaties gemaakt worden door ons. Zo is het mogelijk om de ballonboog geheel naar uw smaak en wensen te produceren. Uiteraard wanneer u dat wilt, kan feestverhuur Nederland met u meedenken zodat uw ballondecoraties perfect aansluiten bij uw evenement.zeer leuke versiering wanneer u graag uw gasten feestelijk wilt ontvangen bij bijvoorbeeld de opening van uw winkel, bedrijf of huwelijk.

Direct bestellen. Bestellen

Ballonboog voor een enkele deur.

Feestverhuur Nederland kan uw goedkope ballonboog in diverse formaten voor u maken. Het formaat van uw ballonboog is afhankelijk van waar u de boog wilt gaan plaatsen. Komt de door u bestelde boog voor een enkele deur zoals de voordeur van uw huis dan betaald u slechts €89 voor een boog met twee kleuren. Voor elke extra kleur (max 4 kleuren) brengen wij €5 extra in rekening.

Ballonboog voor dubbele deuren.

Heeft u een grotere boog nodig, omdat u bijvoorbeeld deze ballondecaratie voor een dubbele deur wilt plaatsen dan betaalt u bij feestverhuur Nederland slechts €99 voor een boog met 2 kleuren. Wilt u extra kleuren aan uw boog toevoegen (max. 4 kleuren) dan betaald u voor elke extra kleur €5 extra.

Wij begrijpen dat het voor de meeste mensen lastig is om een ballonboog te vervoeren, daarom leveren wij de door u bestelde boog gratis bij u thuis af als u in een straal van 25 km rondom Meppel woont. Daarbuiten zijn wij genoodzaakt een extrat vergoeding van €10 extra in rekening te brengen. Wij spreken met u een datum en tijdstip af waarop wij de boog kunnen komen afleveren.

Bijzondere ballonboog.

Voor sommige gelegenheden kan het zijn dat u meer verwacht dan een standaard ballonboog. Wij kunnen in samenspraak met u zeer bijzonder ballonbogen maken. Wij kunnen er bijvoorbeeld ballonbloemen in verwerken. Maar ook is het mogelijk om diverse andere versieringen aan te brengen aan de ballonboog. Maar ook cijfers van folieballonnen, denk hier bijvoorbeeld aan een 50 jarig jubileum.

Deze ballonbogen zijn echt maatwerk. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om de juiste versieringen te kiezen voor deze op maat gemaakte ballonboog. In de meeste gevallen zijn deze ballonbogen niet heel veel duurder dan de standaard bogen. Maar ze geven uw evenement wel net dat kleine beetje extra’s.

Roze ballonboog opgebouwd uit twee ballonpilaren verbonden met helium gevulde ballonnenEen prachtige gecombineerde ballonboog, opgebouwd uit twee ballonpilaren en verbonden met een boog met helium gevulde ballonnen. Op zich al een mooie creatie, maar zeker een creatie die zeer geschikt is als een huwelijksdecoratie. Deze creatie zoals hiernaast getoond kan eenvoudig worden aangevuld met helium gevulde ballonnen in een zelfde kleur. En u ziet op een eenvoudige en goedkope wijze zijn wij in staat om een ballonboog om te toveren tot een volwaardige huwelijksdecoratie.

Ballonslingers.

Naast de simpele ballonboog kunnen wij ook ballonslingers voor u maken. Met ballonslingers is het eenvoudig versieringen aanbrengen in diverse vormen. Ballonslingers worden vaak ingezet om bijvoorbeeld winkelcentra te versieren. Maar ook voorgevels van winkels en feestzalen kunnen eenvoudig worden versierd met een ballonslinger.

Een ballonslinger lijkt in veel opzichten op een ballonboog. Beiden zijn het goedkope manieren om toch een fraaie versiering te creëren. De ballonslinger heeft echter als grote voordeel dat deze makkelijk is aan te passen aan bijvoorbeeld de vorm van een balkon.